Personalfokus i korthet

Anna Russberg.

Personalfokus i korthet

Vårt mål är en välmående och högpresterande personalstryka för de bolag som väljer att vara utan HR-avdelning. Vi tar en aktiv roll i bolagets styrelse där vi säkerställer personalperspektivet i strategiska frågor. Se vår presentationsvideo ovan.

Vi på Personalfokus är experter på personalfrågor och organisationsutveckling. Det är kunskap och erfarenhet som vi tar med oss in i styrelserummet där vi hjälper bolagsägare optimera sin verksamhet. Vi ser till att personalperspektivet finns med i styrelsens beslut eftersom vi vet att alla strategiska frågor på ett eller annat sätt involverar eller påverkar personalen. Du kan bara optimera din verksamhet och implementera strategiska förändringar genom att väga in personalperspektiv redan från början. Det är därför du behöver Personalfokus i din styrelse.

Men vi stannar inte där. Vi går från ord till handling när vi går in i bolaget och stöttar företagsledare med operativa handlingar och insatser. Vi bistår med strategisk rådgivning och avlastar företagsledningen inom personalutveckling, konflikthantering, chefsstöd, rekrytering och personaleffektivisering.

3 Kommentarer
 • Christer
  Posted at 19:10h, 06 februari Svara

  Spännande koncept.

 • Benny L Larsson
  Posted at 20:50h, 06 februari Svara

  Anna sätter verkligen fokus på beteenden och hjälper till hela vägen. Från analys till förändring.
  Med Annas hjälp och stöd har vi sparat både tid och energi!

 • Sepideh Erfani
  Posted at 22:41h, 18 februari Svara

  Anna på Personalfokus har hjälpt mig och mina verksamheter under en omorganisation och varit en fantastisk resurs för mig och min grupp. Anna med sin starka personlighet och gedigna erfarenhet/kompetens har varit stödet som underlättade förändringsprocesserna och bidrog med att omorganisationen genomfördes med engagemang och glädje.
  Jag vill tacka Anna stort samt hoppas på att jag får förmånen att nytta Anas stöd i mina kommande utmaningar.

Lämna en kommentar